Selecteer een pagina

Baal jij er ook zo van dat……

  • de dagen voorbij lijken te vliegen zonder dat je hebt gedaan wat je echt wilt/ wat je belangrijk vindt?
  • je heel veel tijd online doorbrengt en veel minder offline contact hebt met mensen dan je zou willen?
  • je deze week weer niet hebt afgesproken met je vriendin of bent langs geweest bij je buurvrouw?
  • nog steeds geen kaartje hebt gekocht en geschreven voor die vriendin die jarig is of die vriend die zich niet lekker voelt?

Kortom: Heb jij ook het idee dat de dagen aan je voorbij gaan zonder dat je doet wat echt belangrijk is en waar je blij van wordt? Namelijk echt aandacht hebben voor de mensen die je lief hebt. Offline contact hebben, afspreken met vrienden en/of familie voor een kop koffie, een etentje en een goed gesprek.

Met PosiLief bied ik een platform vol inspiratie om daadwerkelijk stappen te gaan zetten naar meer offline aandacht voor elkaar.

01

Blogs & Tips

In mijn blogs lees alles je over waar PosiLief voor staat. Ze staan vol ideeën en tips voor meer offline contact!

02

Moodboards

Op Pinterest kun je inspiratie op doen voor het maken van een eigen moodboard!

03

Webshop

In de webshop vind je de PosiLiefste producten. Leuk om te krijgen, nog leuker om te geven!

Zo haal je meer voldoening uit het leven en besteed je meer tijd aan zaken die er echt toe doen, namelijk contact met de mensen die je graag om je heen hebt en waar je tijd mee door wilt brengen. En dan niet alleen via WhatsApp of de Sociale Media kanalen.

Over PosiLief

Misschien ben je druk om alle ballen in de lucht te houden. Je gaat naar je werk, je gaat sporten , je hebt een gezin en runt een huishouden, waardoor je aan sommige dingen gewoonweg niet toekomt. Waarschijnlijk herken je dit wel. En je bent niet de enige. Maar je kunt de mogelijkheden die het internet biedt ook inzetten voor een leuker en waardevoller sociaal leven.

Hier op Posilief.nl kun je er alles over lezen, inspiratie opdoen en vooral overgaan tot actie.

Over mij

Ik ben Boukje (39), getrouwd met Pim en moeder van dochter Saar en zoon Jip. Naast vrouw en moeder ben ik ondernemer, creatief en een tikkeltje eigenwijs. Ik word blij van een goede cappuccino, een flink stuk chocola (alle smaken, behalve puur ☺) en dat het het liefst tegelijk. Reizen vind ik heerlijk, net als leuke dingen ondernemen met vriendinnen of met mijn gezin. Praten doe ik graag, net als cadeautjes uitzoeken en inpakken en kaarten sturen en krijgen, het liefst handgeschreven.

Over mij

Na de HAVO heb ik verschillende opleidingen gedaan en afgemaakt. Maar nooit was het helemaal wat ik zocht. Ik heb in de kinderopvang gewerkt, heb een eigen schoonheidssalon gehad en de laatste jaren heb ik diverse administratieve functies vervuld bij verschillende bedrijven. Dit waren voornamelijk tijdelijke functies, want na een paar maanden had ik het vaak wel weer gezien en wilde ik weer iets nieuws…….Het liefst wil ik mensen blij maken, organiseren, regelen, bedenken, service verlenen, persoonlijke aandacht geven en ik hou ervan om net een stapje extra te doen, maar dan wel in zaken die ik zelf ontzettend leuk vind.

Over mij

Vorig jaar kwam ik thuis te zitten met een burn out en dit heeft uiteindelijk mijn ogen geopend. Ik kwam tot de conclusie dat ik niet gemaakt ben om in loondienst te werken en te doen wat een ander van me verlangt en wanneer hij of zij dit wil. Ik ben graag eigen baas en zelf verantwoordelijk voor de keuzes die ik maak. Zo wil ik mijn creativiteit kwijt kunnen in wat ik doe en wil ik andere mensen inspireren en helpen om in deze tijd, waarin de online wereld volop mogelijkheden biedt, toch te zorgen voor een leuk, sociaal leven waarin echt contact, oprechte aandacht voor elkaar een belangrijke rol speelt.

Waarom PosiLief?

Al van jongs af aan vind ik het leuk om mensen een kaart te sturen of een cadeautje uit te zoeken voor iemand waar hij of zij ook echt iets aan heeft of heel blij van wordt. Zelf heb ik ervaren dat het krijgen van een kaart wanneer het even niet zo lekker gaat een enorme opkikker kan zijn. Het gevoel dat iemand de moeite heeft genomen om die kaart voor je te kopen en er iets liefs op te zetten, deed mij goed. En ook als er iets te vieren is, maakt een handgeschreven kaart of klein cadeau het extra feestelijk. Wie vindt het nou niet leuk om verrast te worden? Ook het krijgen van praktische hulp in de vorm van een maaltijd, nadat je bijvoorbeeld geopereerd bent, of een middag oppas voor de kinderen wanneer je omhoog zit, kan van onschatbare waarde zijn. Toch merk ik dat we allemaal druk zijn met ons eigen (vaak ook online) leven en minder bezig zijn met elkaar, terwijl een luisterend oor of een avond uit heel veel kan betekenen voor de ander.

Vanuit deze ervaringen is het idee voor PosiLief ontstaan en ben ik voor mezelf begonnen.

Met PosiLief wil ik ervoor zorgen dat we weer meer naar elkaar luisteren, lief voor elkaar zijn en elkaar helpen als dat nodig is. En niet alleen in moeilijke tijden, maar ook om het leven te vieren en meer samen te ondernemen. 

Ben je klaar om samen de slingers op te hangen?

Blijf up to date

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwe producten en sale items

INFO

KvK-nummer: 76231259
 
Btw-nummer: NL003062411B51

Retourinfo | Garantie | Klachten